Schakeldag 2018

Datum
Plaats in agenda
Locatie
1931 Congrescentrum in 's-Hertogenbosch (naast de Brabanthallen)
Doelgroep

Beleidsmedewerkers en uitvoerend medewerkers bij de overheid, kennisinstellingen en het bedrijfsleven, werkzaam in het fysieke domein.

Omschrijving

Vooraankondiging: schakeldag 2018

Reserveer dinsdag 26 juni 2018 alvast in uw agenda! Op die dag bent u van harte welkom op de jaarlijkse Schakeldag, georganiseerd door ons programma in samenwerking met Kenniscentrum InfoMil van Rijkswaterstaat.

Thema voor de Schakeldag 2018 is 'Durf te doen, pak de kansen'. Ontwikkelingen rond de Omgevingswet zijn een belangrijk onderwerp. De workshops geven u de laatste inzichten en kennis om zelf aan de slag te gaan. In de workshops staan de huidige en nieuwe wet- en regelgeving centraal.

Ook de nieuwe manier van werken, maatschappelijke onderwerpen, digitalisering en pilots komen aan bod. Er zijn demonstraties van instrumenten en tools. En er is voldoende ruimte om bekende en nieuwe collega’s te ontmoeten, want naast kennisdeling is ook netwerken een belangrijke activiteit op deze dag. Verbreed uw horizon, leg nieuwe contacten en kom tot vernieuwende ideeën.

Meer informatie

Volg de voorbereiding van de Schakeldag 2018 via schakeldag.nl. Daar vindt u ook de onderwerpen en presentaties van eerdere Schakeldagen.

Aanmelden

Aanmelden kan binnenkort via schakeldag.nl.

Wil je er zeker bij zijn op de Schakeldag 2018 op 26 juni? Meld u dan alvast aan via dit formulier. Wij zorgen ervoor dat u een bericht krijgt als de inschrijving open gaat.