Technische kwartaaldemonstratie digitaal stelsel

Datum
Plaats in agenda
Tijd
13:30 tot
Locatie
Hotel Theater Figi, Zeist
Doelgroep

Iedereen is welkom bij de technische kwartaaldemonstratie.

De bijeenkomst is georganiseerd voor en door de ontwikkelteams en betrokkenen bij het programma Aan de slag met de Omgevingswet. Bedoeling is elkaar te informeren over de voortgang en over de technische werking van de verschillende delen van het digitaal stelsel. Gericht op de praktijk en vanuit de techniek bekeken. De 'keuken' is ook open voor andere geïnteresseerden. Basiskennis over de werking van het digitaal stelsel is wel nodig.

Omschrijving

Met de technische demonstratie geven we een 'kijkje in de keuken' bij het deelprogramma dat de landelijke voorziening van het digitaal stelsel Omgevingswet bouwt. De ontwikkelteams tonen waar mogelijk 'live' software om een goede indruk te geven van de onderdelen die ze hebben gerealiseerd.

Kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan het bijwonen van deze technische demonstratie.

Meer informatie

Wanneer is deze bijeenkomst voor u interessant?

Voor medewerkers van overheidsorganisaties

  • U bent informatieadviseur of -architect en wilt graag meer in detail weten wat de stand van zaken is, bijvoorbeeld op het gebied van koppelvlakken en standaarden.
  • U bent ICT’er of projectmanager en wilt inzicht in de voortgang, zodat u hier rekening mee kunt houden met het voorbereiden van uw organisatie.
  • U bent vanuit beleids- of dienstverleningsperspectief betrokken bij de Omgevingswet. Vanuit een affiniteit met ICT wilt u graag zien hoe de samenhang tussen ICT en inhoud in detail vorm krijgt.

Voor medewerkers van het bedrijfsleven

  • U werkt bij een ICT-leverancier en wilt graag weten wat de impact van het digitaal stelsel wordt op uw klanten door inzicht in de ketens, koppelvlakken en standaarden.
  • U bent ontwikkelaar en ziet graag meer van het stelsel en de ontwikkeling van de API's.
Aanmelden

Inschrijven kan niet meer.

Bijzonderheden

Iedereen welkom

Iedereen is welkom bij de technische kwartaaldemonstratie. De bijeenkomst is georganiseerd voor en door de ontwikkelteams en betrokkenen bij het programma Aan de slag met de Omgevingswet. De 'keuken' is ook open voor andere geïnteresseerden. Basiskennis van het digitaal stelsel en ICT is nodig om deze sessie te volgen.

Zie ook

Functionele demonstratie digitaal stelsel, ook op 19 juni maar dan 's ochtends.