Tweedaagse training ‘Samenwerken met de Omgevingswet’ in Nieuwveer Breda

Datum
Plaats in agenda
Tijd
09:30 tot
Locatie
Rioolwaterzuivering Waterschap Brabantse Delta, Nieuwveer Breda
Doelgroep

De training staat open voor alle medewerkers van de provincie Brabant, Brabantse gemeenten, omgevingsdiensten, waterschappen, veiligheidsregio’s, GGD’s en Rijkswaterstaat.  Iedere groep bestaat uit ongeveer 20 cursisten uit verschillende organisaties, functies en achtergronden. Eén van de uitgangspunten van de Omgevingswet is namelijk om als overheden meer samen te werken.

Omschrijving

De Omgevingswet komt eraan! We gaan op een andere manier samenwerken: meer integraal, vanuit maatschappelijke opgaven en samen met de regio en de samenleving. Maar wat betekent dat precies voor jou? En hoe doe je dat in de praktijk?

Tweedaagse training

Let op! Het gaat hier om een tweedaagse training op woensdag 21 maart en woensdag 4 april. In deze training krijg je inzicht in wat de Omgevingswet betekent voor jouw dagelijkse werk. Je doet ervaring op met de nieuwe manier van samenwerken, binnen én buiten de provincie. Goed voor je netwerk én je eigen professionele ontwikkeling. Voorafgaand doe je door zelfstudie basiskennis op over de Omgevingswet, via een online leeromgeving. Je wordt getraind door een inhoudelijke trainer en een veranderkundige.

Kosten

Aan deze training zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden

Aanmelden kan via clc partners.nl