Toepassingsscan Omgevingswet

Datum
Plaats in agenda
Tijd
09:00 tot
Locatie
Landgoed de Horst Driebergen
Doelgroep

Het programma is bedoeld voor onder andere programmamanagers, IPM-managers, projectleiders, beleidsadviseurs en strategische adviseurs.

Omschrijving

Omgevingswet leren toepassen op eigen cases

We hebben besloten in verband met vakanties om 18 oktober als definitieve datum te prikken voor de 1-daagse opleiding Toepassingsscan Omgevingswet (TSO): 'Omgevingswet leren toepassen op eigen cases'. In deze 1-daagse opleiding krijgt u inzichtelijk wat de impact van de wet is op uw opgave én organisatie voor snelle en correcte implementatie.

Het Programma Aan de slag met de Omgevingswet heeft samen met PPS netwerk Nederland de TSO ontwikkeld. TSO staat voor de Toepassingsscan Omgevingswet. De TSO is bedoeld om decentrale overheden te helpen met de voorbereiding en implementatie van de Omgevingswet.

Uitgangspunten voor deze 1-daagse opleiding:

  • decentrale overheden op de hoogte brengen van de wezenlijke 'ins en outs' van de nieuwe wet
  • impact duidelijk maken op de eigen organisatie en teams
  • impact duidelijk maken op de eigen, concrete opgaven / projecten
  • zoveel mogelijk in-house/ op locatie bij de decentrale overheden
  • met- en door praktijkexperts en collega overheden

U wordt als overheid geconfronteerd met een grote veranderopgave dus leer van experts. Vertaal de Omgevingswet naar uw eigen situatie. Krijg alle teamleden aangesloten en kom meteen goed uit de startblokken!

Kosten

€ 995, - per persoon ex. btw

Meer informatie

Wilt u meer weten, lees dan de bijbehorende documentatie. Hierin kunt u informatie vinden over de inhoud van het programma, de opzet, de docenten, het maatwerkprogramma, opties, et cetera.

Hier vindt u het programma van de 1-daagse opleiding Toepassingsscan Omgevingswet (TSO).

Ook staat in dit document beschreven hoe u zich kunt aanmelden. Informeer naar de mogelijkheden voor u en uw team/organisatie.