DSO-dag (incl. kwartaaldemonstraties)

Datum
Plaats in agenda
Tijd
09:00 tot
Locatie
Theater Figi, Het Rond 2, 3701 HS Zeist
Doelgroep

Medewerkers van gemeenten, provincies, waterschappen, Rijk, omgevingsdiensten, GGD-GHOR en veiligheidsregio's.

De bijeenkomst is voor de toekomstige gebruikers van het digitaal stelsel Omgevingswet (DSO). De functies van het digitaal stelsel staan centraal.

Omschrijving

De DSO-dag staat in het teken van het digitaal stelsel Omgevingswet: In de ochtend krijgt u tijdens de functionele kwartaaldemonstratie te zien welke functionele resultaten er het afgelopen kwartaal zijn geboekt bij de bouw van het DSO aan de hand van praktijkproeven. Hierbij komt onder meer aan bod hoe de ondersteuning van de processen van de Omgevingswet vorm krijgen vanuit de landelijke voorziening DSO. Wat werkt wel, en wat (nog) niet? Welke keuzes zijn er dit kwartaal gemaakt en wat waren de lessons learned?

In de middag gaat u tijdens deelsessies dieper in op ervaringen en vraagstukken rondom de Omgevingswet. Deze sessies worden aangeboden door de koepelpartners: VNG, IPO, UvW en het Rijk. Bekijk welke sessies u kunt volgen in het programma (pdf, 572 kB).

Parallel aan het middagprogramma is de technische kwartaaldemonstratie. We gaan hierbij in op de technische resultaten van het afgelopen kwartaal.

Kennismaken met bedrijfsmatige oplossingen voor de ondersteuning van Omgevingswetprocessen kan op de leveranciersmarkt.

Kosten

Deelname is gratis.

Meer informatie

Stel aan de hand van het programma (pdf, 572 kB) uw persoonlijke programma samen.

Aanmelden
Bijzonderheden

Zowel de Functionele Kwartaaldemonstratie DSO als de Technische Kwartaaldemonstratie DSO zijn ook online live te volgen. Op 17 juni publiceren we de programmaonderdelen en tijdstippen zodat je weet voor welk onderdeel je wanneer kunt inschakelen. Na de DSO-dag publiceren we de demo ook op ons youtubekanaal: Aan de slag met de Omgevingswet.