Slag-sessies Aan de slag met de Omgevingswet

Het programma van de Slag-sessies Omgevingswet juni/juli is rond. Met uw collega-programmamanagers en projectleiders Implementatie Omgevingswet wordt u bijgepraat over de laatste ontwikkelingen rond de wet en implementatie. Schrijf u snel in, en vergeet niet om deze keer uw collega van HRM mee te nemen!

170004-17 Webbanner_940x300

De workshops:

Projectleiders en HR-adviseurs samen aan de slag

In deze workshop gaan we aan de slag met recent ontwikkelde Veranderprofielen voor de overheid. Hoe gaan de mensen in uw organisatie aan de slag met de instrumenten en de digitale mogelijkheden van de Omgevingswet?

Investeer in regionale samenwerking

De samenwerking tussen regionale overheden is een vitaal uitgangspunt in de Omgevingswet. Hoe voert u met elkaar het goede gesprek? In deze workshop voert u dat gesprek en gaat u naar huis met concrete tools.

Onderweg met de Omgevingswet

Veel organisaties zijn al op expeditie. Waar lopen zij tegenaan, en welke vragen duiken op? Vanzelfsprekendheden of eye openers; u deelt ze met de voortrekkers!

1 Omgeving, 1 wet: 1 loket!

Als de Omgevingswet van kracht is, gaat ook het vernieuwde Omgevingsloket online open. Volledige en eenduidige informatie voor iedereen, en antwoorden op de ver uiteenlopende vragen van alle betrokken partijen. Hoe bereidt uw organisatie zich voor op deze nieuwe dienstverlening? En wat levert dit vernieuwde Omgevingsloket u op?

Snel op de hoogte

Bent u nog niet zo bekend met de Omgevingswet? Dan kunt u zich in 45 minuten bij laten praten over de wet en de bedoelingen ervan. Heeft u interesse? Laat dat weten als u zich inschrijft.  
Meld u aan en verzeker uzelf van een plaats. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden.

Inschrijven

Schrijf u in via de registratieformulier. We hopen u (weer) te ontmoeten!