De kracht van samenwerken

Inspiratie voor uw eigen praktijk

Samenwerking is een van de succesfactoren voor een goede implementatie van de Omgevingswet. Of het nu gaat om co-creatie met bewoners, ondernemers en belangenvertegenwoordigers of samenwerken binnen de organisatie met verschillende disciplines. Natuurlijk werkt niemand alleen, al gaat dat soms wel sneller. Samen kom je verder.

De kracht en de uitdaging van goed samenwerken kwamen aan de orde tijdens verschillende bijeenkomsten. Maak op deze pagina's een virtuele wandeling langs de bijeenkomsten en laat u inspireren.

In 5 stappen naar een goede samenwerking

Speciaal voor u uitgelicht: nieuwe producten

Nieuwe praktijkverhalen

Hoe zijn anderen nu bezig met de Omgevingswet? Er is behoefte aan praktijkverhalen hierover. Daarom verzamelden we weer een aantal nieuwe verhalen voor u.

Monitor implementatie

Monitoring

Ieder kwartaal geven de overheden aan hoe het met de implementatie gaat. Hier de resultaten van mei 2017.

Stel uw vraag!

Het Informatiepunt Omgevingswet is er speciaal voor overheden en anderen die met de wet te maken hebben. Heeft u vragen? Stel ze via de geheel vernieuwde website of via nummer 088-7970790.

Uitleg Serviceformules

Beeld animatie serviceformules 1

Een ondernemer vraagt andere dienstverlening dan een bewoner.  Hoe deze verschillende wensen te combineren in één dienstverleningsconcept? Serviceformules kunnen hierbij helpen. Bekijk het filmpje.