Meedoen aan landelijk belevingsonderzoek dienstverlening omgevingsvergunningen

Werkt u, vanuit een gemeente, waterschap, provincie of uitvoeringsorganisatie, hard aan het verbeteren van de dienstverlening van uw organisatie? Misschien heeft u dan interesse om mee te liften op het onderzoek dat binnenkort start naar de ervaringen die vergunningaanvragers en initiatiefnemers hebben met de dienstverlening rondom hun omgevingsvergunningaanvraag.

Het landelijk programma Aan de slag met de Omgevingswet voert in samenwerking met de Hogeschool Arnhem Nijmegen en het Center for eGovernment Studies een breed onderzoek uit onder omgevingsvergunningaanvragers.

Half maart roept het programma op verschillende plekken hen op om mee te doen aan dit onderzoek. De onderzoekers willen ook de overheden die vergunningen verwerken  vragen om op de eigen website een tekst en een link op te nemen naar de vragenlijst over de beleving van het vergunningaanvraagproces. Iedere overheid die meedoet, deelt vanzelfsprekend in de resultaten die het onderzoek oplevert.

Heeft uw organisatie interesse in deelname aan dit belevingsonderzoek? Of wilt u meer informatie ontvangen over het onderzoek? Mail dan naar: onderzoek@aandeslagmetdeomgevingswet.nl. U ontvangt dan spoedig meer informatie. We zien uit naar de samenwerking!