Livestream Kwartaaldemonstratie DSO-dag 10 september

Gepubliceerd op 4 september 2019

De kwartaaldemonstratie digitaal stelsel Omgevingswet was tijdens de DSO-dag op 10 september 2019 live te volgen. Ook zijn de opnamen achteraf via het Youtubekanaal Aan de slag met de Omgevingswet terug te kijken. Handig voor wie niet persoonlijk aanwezig kon zijn.

Kwartaaldemonstratie

De kwartaaldemonstratie laat de resultaten zien van het afgelopen kwartaal van het deelprogramma dat de landelijke voorziening van het digitaal stelsel Omgevingswet bouwt. Voorheen was er zowel een functionele als een technische demonstratie maar omdat er inmiddels veel overlap is tussen beide demo's zijn deze nu samengevoegd. Meer informatie over de kwartaaldemo als onderdeel van de projectaanpak van het programma vindt u op de pagina Stap voor stap ontwikkelen.

DSO-dagen

Ieder kwartaal organiseert het programma Aan de slag met de Omgevingswet een DSO-dag. Tijdens de laatste opnamen van de kwartaaldemonstraties ziet u de laatste resultaten die zijn geboekt bij de bouw van het Digitaal Stelsel Omgevingswet (DSO).

In de middag organiseerde de koepelpartners VNG, IPO, Unie van Waterschappen en het programma Aan de slag met de Omgevingswet diverse kennissessies. Leveranciers presenteren zich op de leveranciersmarkt en via een leverancierscarrousel. Een gezamenlijke DSO-dag waar voor iedere betrokkene bij de Omgevingswet wat te halen is. De laatste DSO-dag van dit jaar is op 17 december 2019.

Ontvang automatisch een uitnodiging door u in te schrijven voor de nieuwsbrief Digitaal Stelsel Omgevingswet.