Nieuwsbrief Kwartslag

Pionieren, experimenteren en werken met en volgens de Omgevingswet gebeurt in heel Nederland. Kwartslag informeert laagdrempelig over de actuele stand van zaken rond de invoering van de Omgevingswet en alles wat daarbij komt kijken. Op hoofdlijnen bent u snel bij over wat er speelt rond het werken met de kerninstrumenten van de wet, de digitale opgave en wat de ervaringen zijn met anders werken.

Kwartslag verschijnt 4 keer per jaar. Wilt u Kwartslag ontvangen?

Aanmelden Kwartslag knop

Meld u zich dan aan via de aanmeldpagina.

Heeft u vragen of opmerkingen over Kwartslag? Of suggesties voor een volgende editie? Wij horen het graag. U kunt ons dat laten weten via het vragenformulier.

De nieuwe Kwartslag is uit!

kwartslag 5

Kwartslag nummer 1

Kwartslag nummer 2

kwartslag 2

Kwartslag nummer 3

kwartslag #3

Kwartslag nummer 4

Kwartslag 4

Special juli 2017

Hoe werkt u met de Omgevingswet? Afgelopen maanden werd in diverse bijeenkomsten duidelijk: succes volgt vaak uit een goede samenwerking. Vandaar het thema van deze special: De kracht van samenwerken!

Special mei 2017

Omgevingswet beweegt praktijk! In de special van mei onder meer een verslag van de Landelijke Bestuurdersbijeenkomst, het Praktijkfestival en de Slag-sessies.

Nieuwsmail 'Oog op de Omgevingswet'

Selectie van nieuwsberichten van de websites Omgevingswetportaal en Aan de slag met de Omgevingswet. Meld u hier aan voor deze nieuwsmail.