DSO-dag 26 maart: kwartaaldemonstratie XXL

Gepubliceerd op 12 februari 2019

Save the date! Op 26 maart 2019 is de volgende kwartaaldemonstratie digitaal stelsel Omgevingswet (DSO). Vanaf nu structureel met een uitgebreid middagprogramma met bijdragen vanuit de koepelpartners waaronder de ateliersessies van VNG. Een gezamenlijke DSO-dag waar voor iedereen betrokken bij de Omgevingswet wat te halen is. De inschrijving start op 21 februari.

Programma

Tijdens het ochtendprogramma wordt in de functionele kwartaaldemonstratie aan de hand van praktijkproeven gedemonstreerd welke resultaten er in het afgelopen kwartaal zijn geboekt bij de bouw van het DSO. In de middag zijn er deelsessies waarin bezoekers en koepelpartners dieper ingaan op ervaringen en vraagstukken rondom de Omgevingswet. Kennismaken met bedrijfsmatige oplossingen voor de ondersteuning van Omgevingswetprocessen kan op de leveranciersmarkt.

Voor wie?

Deze bijeenkomsten zijn er voor iedereen die bij gemeenten, provincies, waterschappen, rijk, omgevingsdiensten, GGD-GHOR en veiligheidsregio's te maken heeft met het digitaal stelsel Omgevingswet.

Wanneer?

De DSO-dag is op 26 maart aanstaande. De inschrijving start op 21 februari. U kunt zich inschrijven via de link in de uitnodiging of via de website. Wilt u automatisch uitnodigingen ontvangen? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief Digitaal stelsel Omgevingswet.

Kwartaaldemonstratie december 2018