Meld u aan voor het testpanel

Leert u werken met de nieuwe omgevingswet? Dan vindt u via het programma 'Aan de slag met de omgevingswet' veel informatie. Dat kan zijn via deze website, per e-mail of door telefonisch contact. We gaan graag met u in gesprek om te  horen hoe wij nog beter kunnen aansluiten op uw wensen.

Het werken met een nieuw juridisch- en digitaal stelsel rond de leefomgeving is best ingewikkeld. Zoals u ziet is de website flink uitgebreid met kennis over wet- en regelgeving. Ook hebben we de structuur verbeterd en is de site zo praktisch en vraaggericht mogelijk ingericht. Om ervoor te zorgen dat dit op de juiste manier blijft gebeuren, gaan we graag met u in gesprek. Met als doel dat de website steeds beter doet wat hij moet doen: u de juiste antwoorden geven bij vragen rond de implementatie van de Omgevingswet.

finger-1648573_640

Uw hulp is nodig!

Heeft u interesse om gericht feedback te geven over functionaliteiten op de website? Wilt u toetsen of de webindeling logisch is voor uw dagelijkse praktijk? Misschien heeft u ook wel hele andere ideeën? Neem dan deel in het testpanel van de site.

U kunt uw interesse kenbaar maken via het aanmeldformulier.

En hoe verder?

Na ontvangst van uw aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging. Vervolgens zullen wij ruim van tevoren met u afstemmen wat exact de bedoeling is.

Alvast hartelijk dank voor uw aanmelding. Heeft u vooraf nog vragen? Stuur dan gerust een e-mailbericht naar redactie@aandeslagmetdeomgevingswet.nl.


Aanmelden