Technische kwartaaldemonstratie digitaal stelsel Omgevingswet

Datum
Plaats in agenda
Tijd
13:30 tot
Locatie
Theater Figi, Het Rond 2, 3701 HS Zeist
Doelgroep

ICT leveranciers

Omschrijving

Iedereen is welkom bij de technische kwartaaldemonstratie.

De bijeenkomst is georganiseerd voor en door de ontwikkelteams en betrokkenen bij het programma. Om elkaar te informeren over de voortgang en over de technische werking van de verschillende delen van het digitaal stelsel. Gericht op de praktijk en vanuit de techniek bekeken.

De 'keuken' is ook open voor andere geïnteresseerden. Basiskennis over de werking van het digitaal stelsel is wel nodig.

Met de technische demonstratie geven we een 'kijkje in de keuken' bij het deelprogramma dat de landelijke voorziening van het digitaal stelsel Omgevingswet bouwt. De ontwikkelteams tonen waar mogelijk 'live' software om een goede indruk te geven van de onderdelen die ze hebben gerealiseerd.

Kosten

Er zijn kosten verbonden aan deze bijeenkomst.

Meer informatie

Wanneer is deze bijeenkomst voor u interessant?

Voor de overheid:

  • U bent informatieadviseur of- architect en wilt graag meer in detail weten wat de stand van zaken is. Bijvoorbeeld op het gebied van koppelvlakken en standaarden.
  • U bent ICT- of projectmanager en wilt inzicht in de voortgang, zodat u hier rekening mee kan houden met het voorbereiden van uw organisatie.
  • U bent vanuit beleids- of dienstverleningsperspectief betrokken bij de Omgevingswet. Vanuit een affiniteit met ICT wilt u graag zien hoe de samenhang tussen ICT en inhoud in detail vorm krijgt.

Voor het bedrijfsleven:

  • U werkt bij een ICT-leverancier en wil graag weten wat de impact van het digitaal stelsel wordt op uw klanten door inzicht in de ketens, koppelvlakken en standaarden;
  • U bent ontwikkelaar en ziet graag meer van het stelsel en de ontwikkeling van de API's.
Bijzonderheden

Ook is op deze dag de DSO-dag voor bevoegd gezagen. Zij krijgen een functionele demonstratie en kunnen deelnemen aan workshops. Tijdens de pauzes organiseren we een leveranciersmarkt.