Pre-omgeving weer beschikbaar met nieuwste software (STAM 2.0.0)

Op 26 juli j.l. is op de Pre-productieomgeving (oefenomgeving) de nieuwe software (van PI19.2) geïnstalleerd, die werkt met de nieuwe versie (2.0.0) van STAM. Al eerder was de nieuwste versie van het bronhouderkoppelvlak / LVBB beschikbaar gekomen.

Bij controles samen met leveranciers is vastgesteld dat bij een aantal leveranciers de koppeling voor de VTH-software nog niet goed werkt met nieuwe versie STAM. Er is besloten de installatie niet ongedaan te maken en de leveranciers in staat te stellen hun VTH-software aan te passen en opnieuw te testen met DSO-LV.

Gevolgen

Tot die tijd kunnen geen nieuwe overheden worden aangesloten op het STAM-koppelvlak.

Omdat de STAM 2.0.0-berichten door enkele leveranciers nu nog niet goed verwerkt kunnen worden, kan dit ook mogelijk gevolgen hebben voor het kunnen gebruiken van de SamenWerkingsFunctionaliteit.

Wij betreuren dit en doen er alles aan om de softwareleveranciers te ondersteunen bij het testen van de VTH-software na het doorvoeren van de benodigde aanpassing.

Meer informatie over de bevindingen en wijzigingen

Alle overige bevindingen en de wijzigingen in deze release kunt u bekijken op de pagina Release notes bij release PI-19.2. Het overzicht met bekende problemen (known issues) wordt zo snel mogelijk bijgewerkt.

Voor de meer technische release notes zie de pagina op het ontwikkelaarsportaal.

Zie ook het nieuwsbericht op iplo.nl.